Bloog Wirtualna Polska

wtorek, 02 lutego 2010 19:25
Skocz do komentarzy

Wolontariusz podczas realizacji programów

Fundacja „UKOIĆ BÓL DZIECKA"

Fundacja UKOIĆ BÓL DZIECKA jest organizacją pożytku publicznego, organizacją pozarządową non-profit nie nastawioną na zysk nie prowadzi działalnosci gospodarczej której jedynym celem jest wnoszenie odrobiny radości w życie dzieci nieuleczalnie chorych, niepełnosprawnych, biednych, z rodzin rozbitych poprzez spełnianie ich najskrytszych życzeń i fantazji. oraz doraźnej pomocy  Dzięki pomocy ludzi wielkiego serca w ciągu ponad 10 lat działalności udało nam się spełniać te programy

Wolontariusz podczas akcji charytatywnej

Miejsce pracy: WARSZAWA
Region: MAZOWIECKIE
Numer referencyjny: Wolontariusz

Opis stanowiska:

Zachęcanie firm na terenie warszawy i nie tylko  do przyłączenia się do programów wspierając fundacje darami oraz finansowo na dany program  w całości będzie przeznaczony na działalność Fundacji Ukoić Ból Dziecka, którą jest spełnianie marzeń biednych  chorych dzieci. Akcja odbywać się będzie  miare możliwości aż do zrealizowania programu. Zebrane fundusze  zostaną przeznaczone na programy

Akcja będzie przeprowadzona na terenie następujących miast: Warszawa,

Wymagania:

• wielkie serce, zaangażowanie, nieobojętność na cierpienie innych, empatia,
  • odpowiedzialność, dobra organizacja, punktualność, uczciwość,
  • chęć niesienia pomocy i sprawienia radości chorym i biednym dzieciom.

Chętnie zaangażujemy uczniów, emerytów i studentów. Przed zgłoszeniem prosimy o zapoznanie się z działalnością Fundacji

Zgłaszając się pomożesz dasz radość biednym chorym dzieciom, gdyż dzięki Waszej pomocy i pracy będziemy w stanie spełnić więcej cudownych dziecięcych fantazji i pragnień.

Oferujemy:

Udział w ogólnopolskiej akcji charytatywnej. Z wolontariuszami podpisujemy umowę wolontariackie oraz po dobrym wykonaniu zadania wystawiamy rekomendacje, które można wykorzystać w przyszłym życiu naukowym i zawodowym. Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu. Przypominamy, że wolontariat to nieodpłatna forma pomocy.

Zgłoszenia prosimy kierować, z dopiskiem „wolontariusz, pod adres email

Fundacjaukoicboldziecka@wp.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm."

Podziel się
oceń

Więcej na ten temat

Komentarze do wpisu

Skocz do dodawania komentarzy

Zapamiętaj Nick

Zapamiętaj Blog

Wstaw emotikona

Akceptuję regulamin i zobowiązuję się do przestrzegania jego postanowień.

poniedziałek, 23 października 2017

Licznik odwiedzin:  9 075